Woodpro
Woodpro, betaalbare kwaliteit en meerwerk zonder meerprijs

Woodpro, betaalbare kwaliteit en meerwerk zonder meerprijs

Terug

Wilt u weten hoe Woodpro zich onderscheidt van zijn concurrenten? Het is makkelijk! Bij Woodpro zijn veel van de standaardfuncties inbegrepen in de prijs en bij andere dealers moet u extra betalen voor deze functies. Hieronder zullen we u kennis laten maken met enkele van onze inbegrepen standaardfuncties!

Ramen en deuren:

Onze ramen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn zeer solide en robuust. De ramen en deuren zijn ook uitgerust met dakdoorvoer en een siliconenkit om te voorkomen dat water binnendringt. Voor uw veiligheid zijn alle deuren uitgerust met een cilinderslot en verchroomde deurgrepen. Alle ramen en deuren hebben dubbele beglazing en worden geleverd met verstelbare, gedeelde scharnieren met beschermhoezen. De dwarsbalken voor het venster en de deur zijn uitgerust met een clipsysteem met kliksysteem, wat vooral handig is bij het reinigen van uw ramen.

Dakbedekking:

De dakshingles zijn inbegrepen bij al onze zadeldak. Hier heeft u de keuze tussen 5 verschillende kleuren. Bij onze platte daken heeft u de mogelijkheid een pakket bij te bestellen dat bestaat uit: brede aluminium dakrand, een EPDM-rubberplaat, kit en een dakdoorvoer.

Palen en voeten:

Als u kiest voor een blokhut met palen van 9 x 9 cm, zijn er geen extra kosten voor u. De palen zijn al inbegrepen in de prijs. De funderingsbalken van uw blokhut worden ook bij Woodpro geleverd. Ze zijn gemaakt van onder druk behandeld hout en zijn bij de levering inbegrepen. Schroeven en spijkers zijn ook inbegrepen, deze zijn nodig voor de montage.

Bent u nog steeds niet overtuigd van de standaardfuncties van Woodpro? Misschien kan onze 5-jarige garantie u overtuigen! We staan volledig achter onze kwaliteitsproducten en geven onze klanten daarom standaard 5 jaar garantie op alle fabricage- en constructiefouten.

Geïnteresseerd? Bekijk onze grote selectie van blokhutten, veranda’s en garages en vind uw droomhuis voor uw tuin!