Woodpro

Heeft u al een tuinhuis, veranda of blokhut op het oog? Door ons maatwerk zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Om het u gemakkelijk te maken staan hieronder onze tien populairste producten. Misschien denkt u meteen ‘ja dat is ‘m, die wil ik in mijn tuin!’. Dan kunt u meteen naar een Woodpro-dealer bij u in de buurt om zelf de kwaliteit van onze producten te ervaren.

1. Blokhut 27037

Of u nu een hobbyruimte, een fitnessruimte of een opslagruimte met veranda nodig heeft – blokhut 27037 biedt u eindeloze gebruiksmogelijkheden. Gebruik de veranda voor buitenactiviteiten tijdens de warmere maanden en blijf warm in het overdekte gedeelte van uw blokhut in de winter.

27037

2. Blokhut 25118

Dit model blokhut is een echte klassieker en past perfect in elke tuin. Onze klanten zijn enthousiast over de blokhut 25118 vanwege de uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Gebruik hem bijvoorbeeld als stijlvolle opslagruimte of als kleine hobbyruimte.

3. Blokhut 25155

Ook dit tuinhuis biedt een scala aan gebruiksmogelijkheden. Gebruik het als kantoor, een tweede woonkamer of als een tuinhuis voor feesten – alles is mogelijk! De moderne uitstraling van tuinhuis 25155 overtuigt onze klanten steeds opnieuw. Wilt u deze blokhut met andere ramen bestellen? Geen probleem!

4. Blokhut 25188

Dit model is populair bij veel klanten vanwege het moderne en tijdloze ontwerp. De overdekte ruimte is ideaal om te ontspannen. In de gesloten ruimte kan alles opgeborgen worden wat niet wordt gebruikt, zoals fietsen, tuinmeubilair of de barbecue.

Blokhut met platdak en een veranda

5. Blokhut 27160

Deze blokhut past in elke hoek van uw tuin en staat wordt daardoor al snel de blikvanger in uw tuin. Door zijn rechthoekige basisvorm biedt hij veel opbergruimte of kunt u het gebruiken als een plek om u in rust terug te trekken. Kies voor andere deuren en ramen om de blokhut 27160 een andere uitstraling te geven.

6. Blokhut 25402

Met de blokhut 25402 kunt u bij alle weersomstandigheden genieten van uw tuin. Door de gesloten achterwand bent u beschermd tegen weer en wind en kunt u genieten van het uitzicht op uw tuin. Zo bent u toch nog een beetje buiten als het slechter weer is. In het aangebouwde tuinhuis heeft u voldoende ruimte om uw tuinmeubelen of fietsen op te bergen.

7. Blokhut 28023

Op nummer 7 van onze lijst met populairste producten staat deze veranda. De 28023 veranda past perfect in elke tuin en is de ideale beschutting om in alle weersomstandigheden van uw tuin te genieten.

8. Blokhut 26455

Onze populairste garage 26455 overtuigt door zijn eenvoud. Deze gesloten garage zorgt ervoor dat u uw auto veilig kunt parkeren. Via de deur aan de zijkant kunt u gemakkelijk de garage binnen komen. Afhankelijk van de grootte van uw auto kan er ook nog een werkplaats in de ruimte gemaakt worden.

9. Blokhut 25150

Deze moderne blokhut heeft een oppervlakte van 7 m² en is voorzien van een plat dak met dubbele deuren. De afmetingen van blokhut 25150 zijn: 200 x 350 cm. Ideaal om als opslagruimte te gebruiken voor o.a. uw tuinmeubelen of creëer een prachtige hobbykamer in deze blokhut en geniet!

10. Blokhut 26453

Deze opvallende groene blokhut heeft een oppervlakte van 12.5 m² en is voorzien van een zadeldak. Daarnaast heeft blokhut 26453 twee ingangen en een luifel, ideaal voor een lounge om gezellig samen te zijn met vrienden en familie. De afgesloten ruimte kan gebruikt worden als hobbykamer of het opbergen van uw tuinmeubelen, fietsen of gereedschap. De afmetingen van blokhut 26453  zijn: 500 x 500 cm.

Zit uw droomblokhut hier niet bij? Ga dan snel naar ons uitgebreide aanbod houten tuinhuizen en blokhutten!