Woodpro
Een blokhut bar, wat mag er echt niet ontbreken?

Een blokhut bar, wat mag er echt niet ontbreken?

Terug

In de warme tijd van het jaar, de zomer, is het natuurlijk heerlijk om buiten te kunnen genieten van een drankje. Wat is er leuker dan van de blokhut in uw tuin een echte blokhut bar te maken? Met een blokhut van Woodpro is het prima mogelijk om deze om te bouwen tot een volwaardige bar. Er zijn ook nog opties voor een blokhut met overkapping zodat u ook buiten een kan borrelen. We geven graag enkele tips over zaken die bij een bar echt niet mogen ontbreken. Het maakt niet uit of u nog moet beginnen met het inrichten van de bar of dat u al een volwaardige bar in de tuin heeft gemaakt, met onze tips kunt u er echt een hele gave ervaring van maken. Een blokhut hoeft niet duur te zijn, dus bekijk ook eens onze goedkope blokhutten.

Borden en signing

Eigenlijk is het natuurlijk niet zo leuk om naar lege muren te kijken in de tuinhuis bar. Kijk maar eens rond in uw favoriete bar, ongetwijfeld dat er genoeg leuke spreuken en borden aan de muur hangen. Waarom zou u dit ook niet doen in uw eigen blokhut bar? Er is genoeg te koop online of in diverse winkels. Deze boren geven echt even net wat extra karakter aan uw blokhut bar en misschien kiest u wel voor signing met veel humor. Dat maakt het een leuke plek om een drankje met familie en vrienden te doen. Het bord kan direct tot leuke gesprekken leiden.

Een echte bar installeren

Als u de ruimte er voor heeft, dan is het natuurlijk geweldig om een complete bar te installeren in de blokhut. Maak het plaatje helemaal compleet en zet barkrukken tegen de bar en installeer misschien ook de complete voetensteun tussen de krukken en de bar. U heeft ongetwijfeld echt het gevoel of u bij uw favoriete bar zit in plaats van uw eigen tuin.

Spiegels ophangen in de tuinhuis bar

Heeft u niet veel ruimte en is de tuinhuis die u kunt plaatsen wat kleiner? Ook dan kunt u er uiteraard een tuinhuis bar van maken. U hoeft echt geen grote blokhut om te toveren tot bar. Ook kleinere blokhutten zijn hier prima geschikt voor, u kunt met handige accessoires de ruimte groter laten lijken. Kies er bijvoorbeeld voor om wat spiegels op te hangen in de blokhut. Dit maakt de ruimte optisch wat groter en zo heeft u toch het gevoel dat u in een ruime bar plaatsneemt.

Kies voor de juiste glazen

Een groot deel van de drink ervaring komt door de juiste glazen. Zorg er dan ook voor dat u in de blokhut bar de juiste glazen op voorraad heeft. Drinkt u graag een cocktail of bent u meer van een frisje? Zorg er dan ook voor dat u daar de juiste glazen voor heeft. Bierglazen, cocktailglazen, shot glazen, waar u voorkeur ook naar uitgaat in een blokhut bar kunnen ze uiteraard niet ontbreken. Stapel ze leuk op achter de bar en in het zicht – wellicht waar u de spiegel heeft hangen – en u creëert direct een leuk speels effect die uw bar ervaring nog leuker maakt.

Een echte tap in de blokhut

Bent u een liefhebber van een goed glas bier? Misschien is het dan een optie om een tap in de blokhut bar te installeren. Een echte horeca tap met een vat bier gaat misschien wat ver, maar er is tegenwoordig ook al veel mogelijk met kleinere tapjes en kleinere fusten bier. Tegenwoordig bieden veel bier leveranciers leuke thuistap mogelijkheden aan voor uw eigen feesten en partijen. Heeft u toch de ervaring van een vers getapt biertje.

IJs en emmers met ijs

In een bar mag ijs echt niet ontbreken. Veel drankjes in de bar komen met ijs, alleen bij bier en wijn ontbreken de ijsblokjes vaak, maar een glaasje fris of een cocktail, komt standaard met ijs. In de zomer is het natuurlijk helemaal niet verkeerd om veel ijs in de bar aanwezig te hebben. Een goed glas witte wijn moet koel zijn, dus een emmer met ijs waar de fles ingezet kan worden, is een goede toevoeging voor de bar.

Oude biervaten of wijnvaten

Wilt u zorgen voor wat extra sfeer in of rond de blokhut bar? Kies er dan voor om wat oude biervaten of wijnvaten aan te schaffen. Deze kunnen goed gebruikt worden als kruk of ter decoratie neergezet worden in of rond de bar. Een oud wijnvat kan ook goed omgebouwd worden tot plantenbak. Ongetwijfeld dat het net even dat extra stukje sfeer toevoegt bij u in de tuin. Met deze tips maakt u van een Woodpro blokhut een echte professionele bar. Maak het gezellig met familie en vrienden maar houd uiteraard wel rekening met de mensen om u heen. We wensen u alvast heel veel succes met het ombouwen van de blokhut tot bar. Heeft u nog geen blokhut of heeft u niet de ruimte ervoor, bekijk dan eens onze collectie. De producten van Woodpro worden gemaakt van hout van de meest hoogwaardige kwaliteit uit Noord-Europa. Deze landen hebben een koud klimaat, hierdoor groeien de bomen langzamer en is het hout stabieler en duurzamer. Heeft u na het lezen van dit artikel vragen over onze producten, neem dan uiteraard contact met ons op. Wilt u altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en ook eens onze blogartikelen per mail ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zo hoeft u nooit meer iets te missen! Proost, op naar een heerlijke ervaring in uw blokhut bar.