Woodpro
Een blokhut zelf ontwerpen in onze 3D-configurator

Een blokhut zelf ontwerpen in onze 3D-configurator

Terug

U kunt met de 3D-configurator van Woodpro alle kanten op. Ontwerp uw eigen tuinhuis, blokhut, veranda of houten garage precies zoals u wilt. Onze blokhutten in het blokhutsysteem kunnen we in stappen van 50 centimeter wandlengte produceren. Daarnaast kunt u tot in detail aanpassingen doorvoeren voor uw droom-blokhut.

De dikte van de wanden

Een optie waar u uit kunt kiezen is de dikte van de wanden. Hierbij heeft u bij een blokhut keuze uit een dikte van 28mm of 44mm. De dikte van de wanden is belangrijk voor de isolatie van uw blokhut. Indien u dikkere wanden kiest, is het in de winter gemakkelijker om de kou buiten te houden.

Het dak

Ook kunt u zelf kiezen wat voor een dak u op uw blokhut wilt. Bij een blokhut kunt u kiezen uit een plat dak en een zadeldak.

     

 

Deuren en ramen

U kunt ook kiezen uit meerdere ramen en deuren die qua smaak bij uw blokhut passen. Heeft u liever een enkele deur of een dubbele deur voor veel licht in de blokhut? Ook kunt u uit veel soorten ramen kiezen. De ramen en deuren van Woodpro zijn solide en van zeer goede kwaliteit.

De deuren en ramen zijn maar liefst 45 mm dik. Ook de ramen van Woodpro zijn van goede kwaliteit en worden geleverd met dubbelglas dat in totaal 14mm dik is. Twee lagen glas van 4mm met daartussen een tussenruimte van 6mm .

Extra opties

Nadat uw grote blokhut vorm heeft gekregen kunt u nog kiezen uit extra opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een binnenvloer te nemen. Deze zijn gemaakt van 19mm dikke houten delen. Onder de vloer zitten balken die keteldruk geïmpregneerd zijn en ook plinten worden meegeleverd. Een voordeel van een binnenvloer is dat deze optrekkend vocht tegenhoudt. Naast de binnenvloer kunt u ook nog kiezen of u isolatie wilt en of dat u uw blokhut wilt laten impregneren.

Zelf benieuwd naar alle opties in de 3D-configurator? Stel uw eigen blokhut, veranda of garage zelf samen naar uw wens.