Wie is Woodpro?

Luxe in elk detail

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Woodpro blokhutten, garages, priëlen en vakantiehuizen. Woodpro biedt een breed scala aan ontwerpen en maten en we hebben de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Woodpro heeft veel dealers in Nederland waar u onze producten kunt bekijken. Het hoofdkantoor van Woodpro is gevestigd in Laren (Nederland) en wij zijn actief op onze thuismarkt en wereldwijd.

Belangrijke kenmerken

Woodpro biedt zowel standaard als op maat gemaakte producten. Onze op maat gemaakte ontwerpservice is redelijk geprijsd. Onze blokhutten zijn van de beste kwaliteit en beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Woodpro biedt onder andere gratis verschillende belangrijke functies, zoals standaard dubbele beglazing, dakshingles inbegrepen, levering (naar het vasteland van Nederland) en eenvoudige montage. Het bieden van een hoogwaardige service staat bij Woodpro hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we een garantie van vijf jaar op Woodpro-producten voor fabricage- of constructiefouten.

Hoogwaardig hout

Woodpro gebruikt hoogwaardig vurenhout voor onze blokhutten, priëlen en garages die afkomstig zijn uit Noord-Europese landen met koude klimaten. Door de koude temperaturen groeien de bomen langzaam, waardoor de groeiringen dichter bij elkaar staan. Dit maakt het hout stabieler en duurzaam. We minimaliseren ook krimping van hout door speciale droogkamers te gebruiken om ons hout te drogen tot een vochtgehalte van ongeveer 14% -16%.

Geschiedenis

Woodpro is opgericht door Bertus Wuestman. Al vroeg in zijn carrière werkte hij voor zijn vader als een rietdekker. Al snel vroegen zijn klanten niet alleen om rieten daken, maar waren ze ook geïnteresseerd in het kopen van blokhutten. In 1978 ontwikkelde Bertus een hut met een rieten dak en dit was het begin van het Woodpro-verhaal. Veel andere blokhutten moesten volgen. Sindsdien heeft hij het bedrijf uitgebreid met tientallen blokhuttenontwerpen en andere producten.

Bertus werkt nog steeds voor het familiebedrijf. Zijn dochter Andrea en zoon Thomas runnen nu Woodpro. Sinds 2016 is Andrea Wuestman de primaire eigenaar van het bedrijf. Woodpro heeft ongeveer 100 werknemers in administratie en productie, waarvan het hoofddoel is ervoor te zorgen dat elke klant volledig tevreden is.

Bertus en zijn vader in de jaren ’70

Innovatie

De unieke 3D-configurator is onze nieuwste innovatie voor tuinhuizen, blokhutten, priëlen en meer. U kunt eenvoudig uw eigen droomhuis bouwen en vanuit elk gewenst perspectief bekijken. U hoeft zich niet langer voor te stellen hoe uw toekomstige, op maat gemaakte tuingebouw eruit zal zien – u kunt het in 360 ° beleven.

Breed scala aan ontwerpen

Ontdek hoe wij luxe en innovatie combineren in onze producten! Bestel onze catalogus of bekijk hem online en bekijk onze uitgebreide productlijn.

Met een Woodpro-product heeft u simply the best!

Kantoormedewerkers van Woodpro tijdens een team-uitje, zomer 2015
Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.