Woodpro

Ons belangrijkste doel bij Woodpro is om onze klanten gelukkig te maken. We proberen dit te waarborgen door gebruik te maken van hoogwaardig hout; zorgen voor een uitstekend ontwerp, productie en levering; en door onze klanten op elke mogelijke manier te helpen met de expertise van ons geschoold personeel.

Wij produceren al onze producten in onze eigen fabriek en om die reden kunnen we de kwaliteit op een dergelijk hoog niveau garanderen. Naast onze fabriek hebben we eigen ontwerp- en tekenafdeling hierdoor kunnen we onze klanten ondersteuning bieden gedurende het hele proces.

Hoogwaardig hout

Voor onze blokhutten, garages en veranda’s gebruiken wij hoogwaardig, in de oven gedroogd hout dat afkomstig is uit Noord-Europese landen met een koud klimaat. Door het koude klimaat groeien de bomen langzaam en daarom liggen de groeiringen dicht bij elkaar. Dit maakt het hout stabieler en duurzaam. We verminderen ook de krimp van hout door speciale droogkamers te gebruiken om ons hout te drogen tot een vochtgehalte van ongeveer 14% -16%.

Blokhuttenconstructiesysteem

Ontwerp staat centraal en daarom heeft Woodpro het beste constructiesysteem. We gebruiken geen schroeven en spijkers om onze gebouwen bij elkaar te houden, omdat deze het hout niet op natuurlijke wijze laten bewegen. In plaats daarvan heeft ons blokhutconstructiesysteem overlappende hoekverbindingen die uitstekende wind- en waterbestendigheid bieden.

Onze 3D-configurator

Met onze unieke 3D-configurator kunt u uw droom blokhut ontwerpen en een compleet 360 ° -beeld van uw ontwerp krijgen. Als alternatief kunt u ons vragen om een op maat gemaakt ontwerp voor u te maken.

Garantie

Omdat we achter onze hoge kwaliteit staan, bieden we een garantie van vijf jaar op eventuele fabricage- en/of constructiefouten.

Bent u op zoek naar een garage, veranda of blokhut van topkwaliteit? Ontdek ons assortiment en ontdek waarom klanten voor Woodpro kiezen!